YoginAquarian

Yogi Bhajan
Yogi Bhajan

Ez már egy másik kor. A Vízöntő érának elengedhetetlen szükséglete, a jóga. Ami a Halak korban működött, ma már nem. A paradigma váltás erőteljes változást indított el az egész emberiség életében és pszichéjében kivétel nélkül. Ahhoz, hogy az emberek képesek legyenek haladni a korral és boldog életet élhessenek, ismerniük kell a változás és lehetőségeik  lényegét,  illetve rendelkezniük kell egy technológiával, amely hozzásegíti őket az emelkedéshez és gyógyuláshoz. Ezért a YoginAquarian küldetése, a jóga gyakorlásának népszerűsítése és annak megértése, hogy minden jóga a Kundalíni felemelkedésében egyesül. Ahogyan az emberi lelkek összeolvadnak Paramatmanban, az Univerzális lélekben.

 

Yogi Bhajan, a Kundalíni jóga mesterének előjelzése 1999-ben:

„…A computer korszak információs káosza megnehezíti majd az emberek mindennapi életét. Muszáj, hogy a test, szellem és lélek szervezetten működjön.  Vallási hovatartozástól függetlenül, mindenki szembesülni fog a valósággal, miszerint szükségünk lesz az egészségünkre, erős idegrendszerre, tiszta elmére és lelkierőre. Ezt egyetlen módon, jógikus technológiákkal érhetjük el, ahol test, elme és lélek együtt erősödik. A holnap emberének fennmaradásához elengedhetetlen lesz a jóga gyakorlása. Az idők szüksége. 2013-ra az emberiség 40-60%-a végzi majd a gyakorlatokat. Az emberek látni fogják, hogy aki gyakorol, az sikeres, nyugodt, nyitott, intelligens és minden szinten virágzik. Az igazi jógikus közösségek őszinték, tagjai számíthatnak egymásra és összetartanak. Tisztán érezhető ez a tendencia, ami az őrült humán korszak végét és a jóga győzelmét hozza el. A jóga egy tudomány az egész emberiség számára. Visszaadja méltóságunkat és ragyogásunkat. Mindenki számára nagyszerű jövőt tartogat. Mentális kalibert, életerőt és virágzó életet teremt. A jóga jövője fényes, örömteli és határtalan.

2012 óta a Vízöntő korban élünk, ennek az érának spirituális vezetője vagy Guruja: a Shabad, a hang, a szó, az, amit mondunk, ami rezeg bennünk az Isteni frekvenciáján. A Shabad, énekek, imák és mantrák gyüjteménye, mely az egó kishitüségétől, szeparáltságától és kilengéseitől szabadít meg.”Sha”-ego, „B(a)d”-vágni.

Az összes jóga, a Kundalíni ébredésében egyesül.”  Yogi Bhajan