Könyv és DVD

A Nő, az Élet nukleusza

Yin Jóga, avagy a csontig hatoló Kundalini

Kundalíni Jóga DVD Kapcsolataink Harmonizálására

Tengerdy Krauser Ágnes

Kundalini Kriyak, meditációk és mantrák NEM csak nőknek. Korunk, a Vizöntő éra feladata; a nőség és az anyaság státuszának felemelése, illetve hogy megtanítson tudatosan használni a “Kundalini Shakti”-t, végtelen teremtő erőnket és ezáltal egészseges, boldog emberi kapcsolatokat hozzunk létre, tartsunk fenn. Bir Akal Kaur saját életen keresztül mutatja be ébredését, hogyan emeli a Kundalini jóga mindennapi gyakorlása életét.

A Yin aspektusa segített megérteni, hogy a mozdulatlanságban mekkora potenciál, gyógyulási lehetőség rejlik, emellett segít egyensúlyba hozni örökmozgó, stresszes életünket.

Yin nincs meg Yang nélkül és ez fordítva is igaz. Jól kell ismernünk mindkettőt ahhoz, hogy tudjuk mire van szükségünk az adott életperiódusban. Yin és Yang két pólusa között feszül ki életünk vászna, kettejük között áramlik a Prana, valamint a Gunak, mint létminőségek. Ezek játékából rajzolódik ki; a “Tao”, saját utunk. Yang és Yin jóga közben egyaránt képesek vagyunk ko-kreálni, részt venni a teremtésben. Mindkét esetben másként.

Gyakorlatok és praktikus tanácsok Yin és Yang, a női és férfi energiák kiegyensúlyozására. A DVD magyar  nyelvű feliratozással ellátott. Tartalmaz egy Polaritás Kiegyensúlyozó Kriyát, egyéni és páros meditációkat, valamint egy összefoglalót Yogi Bhajan a témaba vágó tanításaiból. A több, mint 3 órás program célja, hogy segítse párkapcsolatainkat harmonizálni, illetve felkészítsen egy jól működő társas kapcsolatra A  polaritásokat először önmagunkon belül kell egyensúlyba hozni.