Nincs halál – Akal – Az emlékeztető mantra

Nincs erősebb emlékeztető mantra vagy szent hangsor a lelek szempontjából, mint az Akaaaal.

Kal, azt jelenti; idő, terminus, intervallum, időszak, vége, halál…
“A”, a fosztókepző. Vagyis Akal, azt jelenti; időtlen, halhatatlan, végtelen.

Ezt a mantrát zengetjük, amikor valaki leteszi testét és egyrészt saját magunkat, másrészt az ő lelkéhez tartozó tudatossagot szeretnénk emlékeztetni (nyomatékosítani, nyomatékkal ellátni!!) végtelen természetünkre, a lélek örök létezésére.

Akaaaal zengetése akkora nyomatékot, felhajtó erőt képes adni a föld legkörében ragadt individuális léleknek, hogy az átlepi a hanghatárt és végre kilép a fold mágneses teréből és megkezdi éteri utazásait.

Akaaaal-t zengetünk varandósan a magzatunknak, a fogantatás utáni 120. naptól, minden egyes nap, legalább 3x, hogy gyermekünk félelem nélküli, nyitott kommunikációjú  és őszinte ember legyen.

Akaaal-t dedikálunk azon személyeknek, akik félnek, rettegnek a haláltól, bármitől, illetve akik messze kerültek szivünktől, számukra mi “halottak” vagyunk. Örök szeretetünk és összetartozásunk kifejezéseként.

Akaaaal megérteti zengetőjével zsigeri szinten, hogy minden lélek, az EGY hatalmas lélekhez tartozik. Nincs nekem lelkem és neked lelked, mindannyiunkban ugyanaz a lélek(fény) lakik, aki/ami: Paramatma.

Akaaaal zengetésekor egyesülünk mind a létezésben

Zengesd, hogy félelem mentessé válj, hogy megszabadíts beszorult, beragadt lelkeket, hogy osszeolvadj az EGYségben mindennel és mindenkivel. A legnyugtatóbb és legnagyobb ön-bizonyossagot adó, szívfajdalmat, elszakadást enyhitő, szeparaciót megszüntető mantra.

Lehet így zengetni:

illetve úgy is, hogy veszel egy nagy levegőt és amíg tart a kilégzés, hosszan engeded ki a hangot, azután egy pillanat szünet, majd mély belégzés és újra. Akár 3x ismétled csupán vagy 5-7, 11 percen át. A tudatod jelezni fog, mikor elegendő. Satnam