Miert nem tud elkotelezodni a ferfi?

Kerdezi sok No, a konyvem megjelenese ota talan meg tobben (No, az elet nukleusza).

 

Azert szerettem irni ezt a nem traditionalis konyv kinezetu, inkabb munkafuzetet, mert nem csupan Guru Nanak, a Szikh Guruk es Yogi Bhajan tanitasai vannak benne, hanem sajat revelacioim. Minden, ami jelenleg a legtobb Nonek fejtorest, nehezseget okoz a hazassaggal, parkapcsolatokkal, kapcsolati addikciokkal, on-hazugsagokkal es letbizonytalansaggal kapcsolatban.

 

Legalabb ket evtizeden at, tudatossag nelkul sodrodtam kapcsolatbol kapcsolatba. Irigyen vagy sajnalkozva neztem hazasodo barataimat. Ismeretlen volt szamomra a formula, amellyel eros koheziot lehet letregozni Yin es Yang kozott.

 

Szamos dolgot megtanultam, csupan azzal, hogy nyitott szemmel jartam a vilagban. Peldaul, hogyan lehet penzt keresni, ezt azt elerni vagy elkerulni.

 

Ferfi es no harmonikus egyuttmukodesenek bolcsessege hianyzott az eletembol.

Azt sem tudtam hogyan legyek NO, az oltozekemen kivul….

 

Sokat imadkoztam vezetesert es hala Istennek vagy ahogy a Szikhek mondjak; “Wahe Guru”, elerkeztek az Isteni tanitasok es en beengedtem oket a szivembe. Errol irok az emlitett konyvben, segitek minden olvasonak egyutt luktetni az Univerzalis torvenyekkel.

 

Amig azt tapasztalja es erzi egy NO, hogy a ferfi keptelen elkotelezodni mellette, addig O maga nem kotelezodott el sajat lelkenek. Nem baratkozott meg lenye kozepevel. Amig egy no, nem teljes egeszeben NO, addig a ferfi sem tud ki mellett Ferfi lenni es elkotelezodni.

 

Amint a NO, elkotelezodik, az a ferfi, aki keszen all kapcsolodni, kiteljesedni es frekvenciaban illik hozza; ott lesz. Megnyilvanul. A NO, az elet nukleusza.