Tirat… Pilgrim… Szenthely

Tirat… Pilgrim…Szenthely

Minden tura, tarlatvezetes es utazas emleke, minosege ugy vesodik be a tudatalattiba es pszichebe, ahogyan az vezetve van. Amilyen eszme es energia altal…

Ezt, mint idegenvezeto es spiritualis utazo egyarant megtanultam es tapasztaltam. 18 eves koromtol szolgaltam mint idegenvezeto Egyiptomban, Spanyolorszag kulonbozo pontjain es 25 eves korom elott beutaztam a vilagot (Tajfold, Malajzia, Brazilia, Usa sok allama, Europa legtobb orszaga…)

Az Aranytemplomot ugy szeretnem bemutatni Neked decemberben, ahogyan en is “megkaptam” vezetoimtol, tanaraimtol a Sikh Miniszter Yatran. Yogi Bhajan hazaban laktunk Anandpurban es nem kellett kerdeznem hol van a hazban wifi vetel, odavitt…minden atjott, lejott, velem volt vegig a Mester.

A templom korbe van veve marvannyal (Prokarma) es a Sarovarral (gyogyito viztomeg), a marvanyon jarni es jappazni eletek, evszazadok karmait kepes levenni rolunk. Ugyan mindannyian egyeni individumkent megyunk majd ki, de ne feledjuk a csoportunkban rejlo orszag-karma tisztito erejet. Ezert vegzunk majd kozos, 2.5 oras meditaciokat is.

Ez az ut, nem egy foldi utazas lesz, hanem sokkal tobb… benso, tisztito. Megkeressuk a Harimander Sahibot belul, Onmagunkban. “Tirath Nawa Je Tis Bhava” (Japji 6 Pauri)

Szeretettel varunk Indiaba 2020. december 4-15. kozott: Bir Akal Kaur

A PROGRAM FACEBOOK CSOPORTJA