Yogin Yin Jóga és Meditáció Tanarképző

Yogin Yin Jóga és Meditáció Tanarképző

Időpont: 2020. augusztus 22-30.

Helyszín: Dance City Center, XVIII. Kerület, Üllői út 386.

33 Órás “Summer Solctice” Yin Jóga Képző.

 

Négy nap visszavonulás, relax, meditáció, lelassulás, nyújtás, megnyílás, befogadás, passzívitás, kitartás, tértartás, elcsendesedés, befelé fordulás, mégis aktív részvétel és tudatos jelenlét a nyári napforduló idején. Már több, mint 220 nagyszerű Yin Jógatanar végzett a Yogin égisze alatt. Egyik legnépszerűbb képzés az Egyesült Államokban is.

Átvesszük a hang és színek szintjeit, frekvenciáit. Chakrák minőségeit és funkcióit, 10 testünk adottságait. Yin és Yang viszonyát és jellemzőit a Taon keresztül. Az elemek megjelenési formáit a jógában. Tanulmányozzuk a meditáció 21 lépcsőjét. Mantrák kapcsolását a Yin pózokhoz. Több tucat aszana variációit, illetve módosítások lehetőségeit, segédeszközök használatát.

Minden, ami felmerül a térben, adott időben, átbeszéljük, szabadon áramlunk a gyógyulás és meditáció témáján belül. A negy napos elvonulás és Yin Tanárképző ára: 30.000 Forint előleg és 300 USD.

Azok számára, akik már rendelkeznek Yogin Yin Jógatanári oklevéllel: 30.000 Forint előleg és 100 USD. A Kurzusra jelentkezni lehet: birakalkaur@gmail.com.