2020 Újévi Jógázás – “S Lőn Világosság”

2020 Ujevi Joga Workshop – Kezdjunk Tiszta Lappal, Artatlanul…

 
 

2020. január 1., szerda, 11:00–14:00 
Dance City Center Musical- és Tánciskola

 

Nem tudom hogy vagy vele, nekem minden reggel az elso pillanatok, gondolatok, cselekvesek, az elso egy ora a legfontosabb. Ilyenkor jo tudatosnak lenni…

Miert? Mert tapasztaltam, hogy a kezdes determinalja a kimenetelt. Amit az Amrit Vela(nektar hajnali idoszak) tanit, az ugy van. Mindennek a tudatos eleje, kezdete, a ragyogas zaloga.
Reggel csendes vagyok. Imadkozom. Meditalok. Vizualizalok. Lelegzem. Irok. Olvasok. Hangolodom. Lassan ebredek a napra. Magamra. Fokuszalok arra, amit latni szeretnek.Azt elengedem, amit nem. Aldom az embereket, akikkel talalkozom majd aznap. Szeretetet kuldok nehezebb es konnyebb kapcsolataimra. Kiuresedem a Sankalpa utan, hogy az Univerzum betolthessen.

Minden azon mulik, hogyan indulunk neki valaminek. Amit elultetunk, az manifesztalodni fog. Akar hisszuk, akar nem.

Kezdjuk a 2020-at Sadhanaval, spiritualis munkaval. Mely imaban. Egyutt konnyebb leulni, hangolodni, szepen ulni, dedikalni, csendben maradni… Gyakoroljunk, jogazzunk. mantrazzunk es nyerjuk vissza artatlansagunkat. Mert az artatlansag nem ismer lelkifurdalast, hianyt, haragot, szegyent. Az artatlansag csak ugy van. Zsengen a mostban, konnyu bele magokat ultetni.

Szuless ujja.
Legy jol.
Teljesedj ki. Teljesedj be.
Talalj part. Engedd el, aki elment. Legy teljes! Mindened megvan.

Johangulat. Yogi Bhajan tanitasok. 365-bol a elso. Emelkedettseg. Jobb buli, mint a Szilveszter. Yogi Tea. Pranayama. Aszanak. Detox. Kihivas. Izzadas. Egyuttlegzes.

Reszveteli dij, 4.000 Ft