A düh és harag elvezetése

Yogi Bhajan szerint a duhnek es haragnak ket vegzetes iranya lehet:

1, befele, lenyelni, onmagunkban kioltani.
2, kifele projektalni, masokra “hanyni”.

Mindket esetben tonkretesszuk az eletunket hosszutavon. Elso esetben az egeszsegunk megy a sutba, masodik esetben az emberi kapcsolataink es senki nem lesz rank kivancsi. On-purgatoriumra van szukseg. Azaz egyetlen modszer segit: “a channeling”, vagyis ha elvezetjuk a duh/harag energiajat, atkodoljuk informaciojat adott energia hullamoknak. Hogyan?

Shabad Guruval. Sha-ego, Bad-vagni, Guru-sotetsegbol a fenybe vezeto.

Japji, Jaap Sahib, So Purkh, Rehiras, Sukhmani Sahib…. hogy csak egy parat emlitsunk a gazdag, Siri Guru Granth Sahibbol. 1480 oldalnyi Szo/Hang Guru. Tele Lelket ebreszto, elmet igaba hajto imaval, mantraval, Istent dicsoito enekkel.

A szo az UR. A hang a Teremto. A negativ toltesu gondolatokat az Aurank Arcline-jan keresztul pozitivva, felfele spiralba forgatja a Shabad.

Ez a Shabad Guru ereje, a Jappa mantra metodusa, mely a negativ, arto gondolatokat, a negativ es pozitiv elme kozotti gondolkodast, agyalast, vitat, a vizszintes iranyu kommunikaciot, fuggolegesen atvagja…A Sikh Biblia, Gurbani vagy Shabad(mind egy) igaz ereje, a True Guru hatalmassaga.