Mindegy mi tortent veled eddig az eletedben, ami szamit, hogy most, itt ahol vagy, mit gondolsz es hiszel el Magadrol. Milyen kapcsolatot apolsz a Teremtovel. Minden azon mulik, hogyan el Benned az, aki megteremtett, ezaltal Te hogyan elsz Obenne. Amint bent, ugy kint. Amint lent, ugy fent.

 

“Ha Te egy lepest teszel Isten fele, O tizet tesz Feled.” Yogi Bhajan

 

Keresd a legjobbat! Tegy meg mindent, amit tudsz! Ertekeld magad, ertekeld FEL Magad! Tudatositsd, hogy nincsenek hatarok, minden a Tied lehet es amire megertel, amivel dolgod van, az el is jon Hozzad. Nem kell kergetni, hajkuraszni, csupan megszilardulni Onmagadban es hajlandova valni a befogadasra. Ne kerdezd mikor kapod meg. Pont akkor, amikor kell. Amikor eleg nyitotta es szerennye valtal.

 

Keszulj, csinalj helyet, uresedj meg, szanald ki a regit, engedd el a multat, purifikalj,nyilj meg, puhitsd az elme/ego kemenykedeseit!

 

“Legy turelmes, engedd, hogy Isten keze Neked dolgozzon!” Yogi Bhajan

 

Ahhoz, hogy tiszta magnesse (neutralis terre) valj, a jot vonzd be az eletedbe, meg kell tisztitani az elmet, le kell szamolj az arto, visszajaro szellemekkel, negativ gondolatokkal. Minden regi traumat, nyomaszto lenyomatot, demont felul kell irj Isten nevevel. Ha a Teremtot veszed a szadra(mantrazol), rajta meditalsz, megvaltozik a percepciod, frekvenciad, igy az eleted is…

 

A mult semlegesitese, artatlansagunk es tartasunk visszanyerese, megfelelo jogikus szerszamok alkalmazasaval, kitarto benso munkaval: lehetseges! A YOGIN minden kurzusa, a workshopok es elvonulasok egyarant ezen folyamatokat tamogatjak, ebresztik es novelik a tudatossagot, benso erot; azaz a Kundalinit.

 

A Yogin szellemisegenek celja, hogy vissza emeljen az Isteni magassagokba(ahonnan jottel) es raebresszen Onmagadra:

 

“God and Me, Me and God are One.” Yogi Bhajan

 

A Yogin, minden jogastilust tisztel es minden szintu jogazoval szivesen gyakorol Kundalini meditaciokat, Kriyakat, hiszen minden joga es spiritualis iranyzat a Kundaliniben egyesul.

 

Szeretettel varunk Teged is!

 

A Yogin Alapitoja: Tengerdy Agnes/Bir Akal Kaur