KURZUSOK

KURZUSOK

“Ne engem szeress, hanem a tanitasaimat.” Yogi Bhajan (a Yogin alapitojanak “Spiritualis Edesapja”)

Tengerdy Agi, a Yogin megalkotojanak elete egy sulyos, lovas balesetet kovetoen valtozott meg. A rehabilitacio es lassu gyogyulas idoszakaban talalkozott legfontosabb Gurujaval. Lelki Mestere megvaltoztatta ertekrendjet, gondolatait sajat magarol, a halalrol, az eletrol. Segitett atertekelni addigi eletet, amivel megalapozhatott egy Istenhez kozelibb, magasabb frekvencian rezgo, boldog eletet.

Yogi Bhajanra, a Kundalini joga vonalan talalt, aki a fizikai regeneralodast kovetoen, tovabb vezette Agit, a lelki es psziches gyogyulas fele. Kriyak, Meditaciok, Legzogyakorlatok es a Shabad Guru rendszeres vegzese, soha nem erzett magaslatokat hoztak el. Az egyre ebredo es erosodo Kundalini(az elet idege), addig ismeretlen osszefuggesekkel es tanitasokkal szembesitettek.

“Mindenki eleteben egyszer eljon az igaz Guru, akit tovabbi eleteben szolgalhat. Ez korantsem jelenti azt, hogy a felismeres, illetve az elkotelezodes megtortenik…”

Yogi Bhajan, elhozta a Kundalini joga technologiajat nyugatra es sok ezer embernek felnyitotta a szemet, mar a 70-es evekben, hogy drogok es stimulansok nelkul is elerhetunk vagyott elme allapotokat, megelhetjuk Isteni minosegunket.

Tengerdy Agi halaja Tanitoja fele, meghozta az elkotelezodest es az onkent vallalt szolgalat jelekent, hasznalatba vette kulonleges es eroteljes jelentesu, spiritualis(sikh) nevet, melyet Yogi Bhajantol kapott. Tobb, mint nyolc eve tanit, ir, publikal, szolgal Bir Akal Kaur neven, Yogi Bhajan felugyelete alatt.

A Yogin kurzusai azt mutatjak meg, hogy minden yoga, a Kundaliniben egyesul es minden ut a Teremtohoz vezet vissza. Eletunkben ket feladatunk van: Onmagunknak lenni es minel tobb embert felemelni legmagasabb tudatossagi szintjere.

Yogin 200 Oras Tudatossagi es Jogatanari Kurzus
Yogin 500 Oras Tudatossagi es Jogatanari Kurzus
Yogin 33 Oras Yin Tanarkepzo Szin, Chakra, Hangterapiaval

Kepzesek Europaban es az Egyesult Allamokban is zajlanak.