KUNDALINI JOGA SEGIT FELULKEREKEDNI AZ ADDIKCIOKON

WORKSHOP BIR AKAAL KAUR (Tengerdy Agnes) ELOADASABAN

Yogi Bhajan, a Kundalini Joga mestereve valt 16 eves koraban. Az altala felallitott metodus tamogato es lenyeges az onpusztito vagy destruktiv magatartasok lekuzdeseben.
Jonehany gyakorlatsor (Kriya) specifikusan ugy van kidolgozva, hogy az onfegyelemre es a tudatos, tudatalatti blokkok feltarasara fokuszal. Emellett vegzesuk egy altalanos fizikai, mentalis es lelki szintu elegedettseghez vezet.
A Kundalini rendszeren belul szamos, fundamentalis technikat talalunk, melyeken a gyogyulni vagyo javasoltan koncentralhat. Ilyen peldaul bizonyos legzesek, mudrak (keztartasok), dhrist (fokusz), meditaciok, mantrak…
Ellatunk fizikai es meditacios gyakorlatokkal, melyekkel bizonyitottan jo eredmenyeket lehet elerni. Addig hasznalod oket, ameddig szeretned, de legalabb 90 napig javasolt. Feltarjuk az addikciok jellemzoit.
Keszulj a szemelyiseged nehany “felesleges” retegenek lehamozasara. Csak akkor valtozol, ha megtanulsz maskent nezni dolgokra….
“A segitseg mindig ott van azok szamara, akik mernek kerni. A gyogyulas pedig azok privilegiuma, akik hajlandoak tenni is magukert.” Bir Akaal
Helyszin: Pecs, Fitnexx Center, 7624, Jaszai Mari u. 2-4.
Idopont: 2013. majus 12. 10-13ig Belepo: 5900 Ft.