HARAG – DUH – EGETO TUZ
Gyermekkori, benso, megsemmisito, el nem engedett, fel nem oldott, benito…

"A harag rovid tavon kepes csak gyozni, hoszu tavon veszitesz" Yogi Bhajan
Kundalini Joga Workshop Bir Akal Kaur-ral (Tengerdy Agnes)
A HARAG is csak energia, amit lehet (es kell) pozitiv iranyba terelni. Ismerd meg termeszetet, legy urra rajta es engedd el ! A joga osi technologiaja hatalmat ad a kezunkbe, hogy szabadon rendelkezzunk az eletunkkel. Legyozzuk a gyenge, negative, rombolo oldalunkat.
MIELOTT A BENSO TUZ LEEGETI A HAZAD ES AZ ELETED. ADJ MAGADNAK ESELYT ! Lasd kivulrol a nehezsegeket, emelkedj felul ! GYOZEDELMESKEDJ, ISMERD MEG A MODSZEREKET !
A harag frusztraciot okoz es hatasara elveszitjuk a kontrolt. Fejlesztenunk kell az elulso homloklebenyt, amely a szemelyisegunket alakitja.
MINDEN B?JUNKAT ELVESZITJUK, LEGKEVESBE SEM VAGYUNK VONZOK, AMIKOR A HARAG URRA LESZ RAJTUNK.
Amikor eber, tudatos es jelen vagy a pillanatban, akkor intuitivva valsz es megtalalod a boldogsagot. Mind ezt keressuk. Tanuld meg a BOLDOGSAGHOZ VEZETO 7 LEPEST ! A Workshop elmeleti resze segit ebben. Szamithatsz meg eros, de vegezheto ! fizikai gyakorlasra(Asanak), legzesre(Pranayama), Meditaciora, valamint Mantrazasra. Kapsz egy 40 napra szolo hazifeladatot, ami teljesen megvaltoztatja majd az eleted. Csupan napi 11 perc elkotelezodes.
Helyszin: Fitnexx Center, Pecs, 7624 Jaszai Mari u. 2-4.
Idopont: 2013 majus 11. 14-17-ig Belepo: 5900 Ft.