LEFAGYAS..DEPRESSZIO – KORUNK NEPBETEGSEGE
KUNDALINI JOGA WORKSHOP BIR AKAALLAL (Tengerdy Agnes)
AZ ASRAM BUDABAN (II. kerulet, Ady Endre u. 1)

" Hogy ha El vagy nyomva, akkor nyomj VISSZA!" Yogi Bhajan
Informacio es emociok tomkelege. Anyagi vesztesegek, stressz, vilag valsag. Egyeni es globalis valtozasok korat eljuk, ami megviseli az idegrendszerunket. Nagyon oda kell figyelnunk a lenyunkre, hogy fizikai, mentalis es kemiai egyensulyunk ne bomoljon meg.
A tunetek utalhatnak depressziora vagy akar nem. Lehet a szemely nagyon is aktiv, sot tuldolgozza magat, extra veszhelyzeteket teremt maga korul, kulonos rizikos szituaciokat valaszt. Igen reaktiv, turelmetlen, celtalannak eli meg magat es imadja a dramat.
Ez a bizonyos URESSEG ERZESE hatalmas valtozasok kozepette lehet urra rajtunk. Olyan idoszakokban, amilyen a mostani is az emberiseg szamara.
A test nem tud mindennek megfelelni. Az elme nem akar mindennel kooperalni. Ki kell terjesztenunk az Aurankat, hogy kepesek legyunk az Uj Era frekvenciajara hangolodni
NE LEGY AZ IDOK ALDOZATA ! KEREKEDJ FELUL ES JARJ MINDIG EGY LEPESSEL ELOREBB !
A workshop elmeletbol, fizikai gyakorlasbol (Kriya), meditaciobol, mantrazasbol all, hogy a rezgesunk frekvenciaja emelkedjen. Valamint egy Yogi Bhajantol tanult egyedi receptet is megismerhetsz, ami a legjobb ellenszer depressziora.
IDOPONT: 2013. MAJUS 10. PENTEK 18.30-21.30 Reszveteli dij: 5900 Ft.