TUDATOS KOMMUNIKACIO - Tudd, hogy mit kozolsz az Univerzummal, mert az tukrozodik vissza Rad a kovetkezo pillanatban
Workshop BIR AKAALLAL (Tengerdy Agnes) az ANAHITA JOGA ES SZELLEMI KOZPONTBAN
Ritkan hasznalt, titkos vedelmi Mantrak.. Mozdulataink, reakcioink.. A Joga, mint JELBESZED.. Mudrak tudomanya.. Kodok.. Honnan kommunikalunk ?
A joga tudomanyanak rengeteg osszetevoje van. Van, aki az Aszanakra helyez nagyobb hangsulyt, van aki inkabb Pranayamazni szeret. Van, aki egyiket sem kedveli es a joga is csupan testformazas szintjen jelenik meg az eleteben. Ezzel nincsen semmi gond. Viszont ha azt tapasztaljuk, hogy az eletunk ismeretlen iranyba halad, elveszitjuk a tudatossagot a vegtagjaink, szavaink, tetteink felett, akkor erdemes visszamenni az osi modszerekhez, mert valami gyokereitol romlik.
Ismerjuk fel, hasznaljuk a rank hagyomanyozott tudast mindennapjainkban. Ne hagyjuk, hogy nem tudasunk a sotetsegbe, szenvedesbe, maganyba, izolaltsagba vezessen minket. Csak oda jussunk el, ahova valoban, tudatosan vagyunk, a FENYBE es lehetoleg kez a kezben.
A workshop elmeletbol, fizikai gyakorlasbol, mantrazasbol, legzes technikakbol es beszelgetesbol all. Varunk szeretettel, jegyzetelni erdemes !
Helyszin: ANAHITA JOGA ES SZELLEMI KOZPONT, Budapest, Falk Miksa utca 30.
Idopont: 2013. majus 3. 17-20 oraig Reszveteli dij: 5900 Ft