MAGIKUS, TELIHOLDAS KUNDALINI JOGA WORKSHOP

BIR AKAL KAUR-ral es HARIJOT SINGH KHALSA-val

Telihold idejen vegzett Meditacio segit befele tekinteni. Minden spiritualis "munka" felerosodik es centralizal, azaz megmutatja a kozeppontot, lenyugtatja a benso, szemelyes konfliktusokat.

Vegezz Kundalini Jogat akkor, amikor az univerzum energiaja a legeroteljesebb es a hatasok is megsokszorozodnak, rovid idon belul.

A Telihold kozvetlen befolyast gyakorol a Viz Tattva-ra (elemre), amely a masodik Csakrahoz tartozik es a kreativitassal, emociokkal all kapcsolatban. A folytonossag, folyamatossag, folyadekok jellemzik ezt az elemet. Esetunkben a folyamatos haladas kepesseget szimbolizalja. Teliholdkor vegzett Meditacio kiemel a megrekedtsegbol, stagnalasbol.

Ultess el uj magokat, az eleted kovetkezo periodusara. Figyeld a gondolataid, szavaid es tetteid.

A Prana es Telihold kozvetlen kapcsolatban allnak. A felerosodott gravitacios hatas megemeli az oceanok aktivitasat es hasonlo keppen a testben is megemelkednek a Pranikus folyamatok.

Szamits eroteljes fizikai es meditacios gyakorlatokra, valamint Pranayamara. Tanuld meg iranyitani a benso folyamatokat es egyutt rezegni az univerzum “flow”-javal.

Helyszin: MuditaYoga, Budapest 1123, Gyori ut 2/A, I/2.
Idopont: 2013 aprilis 25, 18.30-21.30 ig
Reszveteli dij: 5900 Ft