YIN/YANG – MASCULIN/FEMENIN – NAP/HOLD – FERFI/NO
KUNDALINI JOGA A KIEGYENSULYOZOTT KAPCSOLATOKERT

Workshop Bir Akal Kaur-ral es Harijot Singh Khalsa-val

Egy hazassag a Joga legmagasabb foka. Egy kapcsolat a konverzacio folyamatos aramlasa es a ket polaritas egyensulyban tartasa. VAJON MI LEHET EZ AZ EROTELJES VONZAS A KET NEM KOZOTT ??? “A leghatalmasabb ismeretlen ero az emberben csupan egyfajta kapcsolatban ertelmezheto – no es ferfi kozott.” Yogi Bhajan
Meg ha nem is elsz jelenleg parkapcsolatban, de keszulsz lelkiekben kialakitani egyet.. Ha van tarsad, de ugy erzed lehetne csiszolni a dolgok meneten, a polaritasok ertelmezesen, egymashoz valo viszonyulasotokon.

Fedezzuk fel, vegyuk at egyutt, az osi technologiakat egeszsegesebb, teljesebben megelt kommunikacio, egyutteles, kapcsolatok erdekeben. Ismerd meg onmagadban mindket polust, a mindannyiunkban folyamatosan letezo polaritast. Eloszor magunkban kell rendbetenni a bale s job oldalt, hogy az elet tobbi teruleten is harmoniaban mukodjon egyutt ferfi es no.

Szamits Elmeletre, Kundalini Joga Gyakorlatokra, Venus Gyogyito Kriyakra, Pranayamara, Meditaciora es Mantrakra. 180 perc alatt megvaltozik az eleted, nem leszel ugyanaz az ember, de az egyensulyt utanna Neked kell fenntartanod. A Mantrak, Meditacio es Joga Gyakorlatsor hat a pszichere, tisztitja a tudatalattit es meregteleniti a testet.

Helyszin: Bekescsaba, Izisz Joga Studio Datum: 2013.aprilis 20. 10-13 oraig Ar: 6000 Ft.
JOGA VAGY KUNDALINI ELOKEPZETTSEG NEM SZUKSEGES ! SAT NAM