A SIKERES EMBER TITKA – KUNDALINI JOGA WORKSHOP

Bir Akaal Kaur-ral es Harijot Singh Khalsaval
VALJ HARCOSSA ! NYERD MEG A HABORUT ! VEGYEL RESZT AZ ELETEDBEN, ISMERD FEL FELELOSSEGED !

Nehanyan sikeresek az eletben, masok nem annyira... Mi a titok ? Hol rontjuk el ?

Arra vagyunk teremtve, hogy boldogok legyunk. Velunk szuletett emberi jogunk, de elveszunk az elme locsogasaban es az oseinktol atvett hiedelmekben. Hamis, megteveszto programokat futtatunk. Karakterunk, onismeretunk es onertekelesunk nincs.

" A sikernek sok aspektusa van. Mindegyikben kulon kulon sikeresnek kell legyel, ahhoz, hogy sikeres emberre valj. "Yogi Bhajan

16 kulonbozo teruletet kell menedzselnunk az eletunknek. Vannak iratlan szabalyok, amikre mar nem emlekszunk. Es legfokepp mindennek van meghatarozott ritmusa. Ahogy beszelunk... Ahogy jarunk… Ahogy figyelunk, hallgatunk… vagy nem. Mindennek a kulcsa a viselkedesed es az onbizalmad. Tarts velunk, hogy megertsd mit es hogyan kell tenned, min kell valtoztatnod. A Kundalini Joga technologiajan keresztul teljes, egeszseges es boldog eletet elhetunk.

Amibol all a Workshop: Hasznos elmeleti resz, hozz jegyzetfuzetet. Legzogyakorlatok (Pranayama). Eroteljes, mozgalmas Kundalini Joga, elokepzettseg nem szukseges, csak batorsag es valtozni akaras ! Meditacios gyakorlat, melyet vihetsz magaddal az onbizalom es karakter epitesere. Mantrazas es legfokepp egy fantasztikus spiritualis egyuttlet, ahol tudatositjuk, hogy az egyutt gyakorlas elosegiti egyeni fejlodesunket es erositi kornyezetunk aurajat.

Helyszin: Bekescsaba, Izisz Joga Studio Datum: Aprilis 18. 18-21 oraig Ara: 6000 Ft.