AQUARIAN BUDAPEST SADHANA PARTY - VIZONTO HAJNALI SPIRITUALIS GYAKORLAS

Ne hagyd ki ! Valtoznak az idok, valtoznak a szokasaink..a modszerek. Ha meg soha nem jogaztal, meditaltal a nap legtermekenyebb, fogamzokepesebb orajaban, akkor probald ki. Ha mar tudod, ismered az erzest, a meditacio adta shuniya-t, uresseget, akkor tudod, hogy a napod sokkal termekenyebbe valik, hangulatod egeszen mas, mert kora hajnalban mar meg volt a legfontosabb meetinged, talalkoztal a lelkeddel..

Tarts velunk, aranyozd be a napunkat es a sajatod, unnepeljuk egyutt a Kundalini vonalat, Yogi Bhajant es Nanak osszes fenyet. Japji, a lelek eneke, Pranayama, bemelegites, Kriya – fizikai gyakorlatok, Chanting, Enekles, Mantrazas, Egyuttlet, Prana, Tisztulas, Emelkedes, Ragyogas, Gyogyulas, Tisztulas. Ez egy kulonleges party lesz. Hajnali 4.30kor kezdunk, egy keddi munkanapon. Ezzel is azt szeretnenk hangsulyozni, hogy nem csak hetvegeken, hetkoznap este, munka utan kell a testunkre, lelkunkre elmenkre figyelni es a harmat harmonikus kapcsolatba hozni.

Talalkozzunk 4.30-kor es 7.30-kor mar mehetsz utadra, napi rutinodat, munkadat vegezni, bevasarolni egy teljesen mas “mind set”-tel, azaz elme allapotban.

Varunk szeretettel a Ferencvarosi Korosi Altalanos Iskola tornatermeben, IX. Ifjumunkas u 13.
Idopont: Aprilis 16. 4.30-7.30
Reszveteli Dij: 3000 Ft.