JÓGARUHÁZAT

"Az, ki képes ellent állni a vágy és a düh kísértésének, még azelőtt, hogy levetné testét - egy Yogin, egy áldott ember."

Bhagavad Gita Ch. V-23.

Jógaruha és ékszer kollekciónkat egy a Bhagavad Gitából vett idézetről neveztük el. Kevesen ismerik a szanszkrit, Yogin szó teljes és pontos értelmét. Ezért brendünk terjesztése mellett célul tűztük ki, hogy jelentésének mélységét visszahozzuk a mindennapi életbe és tudatosítjuk az emberekben, hogy boldog, teljes életet a félelem, gyűlölet, féltékenység, bujaság, túlzott vágyak elhagyásával lehet csak élni.
A jóga és az útkeresés sodort minket össze a világ két távoli pontjáról és elhatároztuk, hogy "megtöltjük a világot Yogin-nal".

A megvilágosodáshoz vezető úton szeretnénk társadul szegülni kellemes, kényelmes, organikus alapanyagokból készült férfi és női ruházattal, melyek szimbólumai, ábrái, színei segítő energiát biztosítanak Számodra. Élvezetes gyakorlást kivánunk!

Namaste,
Ágnes és Sujit

Jelenlegi értékesitési helyeink:

Atma Center (Üllői út 6.)
Yogin Raktár, Szigetcsép, Barátság u. 185.

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Ganesha Férfi Short Méret: S, M, L 5000 Ft

Szin: fekete-bordó, szürke-fekete

A megszabadulásról elnevezett termék bő fazonú, elöl kötős, unisex, zseb nélküli nadrág. 100% finom pamutból készült. Szabad mozgást biztosít és nyáron utcai viseletként is szolgál. Zöld, türkizkék, csokibarna színekben kapható.